CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Salam Persahabatan Kawan²

D Rayyan Boutique menawarkan pembelian runcit dan juga secara borong pada harga yang paling minima.



Nak tahu info lebih lanjut hubungi kami ya..

014-5326090 (myra)


Kami juga merupakan stokis Minyak Kelapa Dara (VCO) Catalyst yang semakin mendapat sambutan ramai.
drayyanbutik@gmail.com

VCO CATALYST





1 botol = RM39.90 / RM43.90 (sbh / srwk)
120ml

KEBAIKAN VCO

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.

- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.

- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.

- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.

- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.

- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin

- Melindungi tubuh daripada kanser.

- Jerawat cepat susut

- Regular semula PMS anda

- Sistem penghadaman lebih baik

- Kesuburan

- Kurangkan rasa senggugut

- Batuk dan Selsema cepat hilang

- Mengurangkan tidur berdengkur


Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil

Selain bagus untuk kulit.kesihatan dalaman dan luaran. VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin. Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, VCO tiada side effect sbb dia bukan ubat. rezeki itu semuanya datang daripada Allah, tetapi kita jugak kene berusaha untuk mendapatkan sesuatu perkara yang baik. Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyallah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. CATALYST juga adalah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL.Pengambilan vco bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana vco
juga berfungsi sebagai agen pelincir.


Persoalan-persoalan yang sering ditanya mengenai VCO



Lelaki boleh makan jugak ke?

Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalalakkan makan VCO ni as suppliment :)


VCO nih sesuai dengan semua peringkat umur ke?

Semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua.

Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni ?

Boleh digunakan dengan 2 cara. 2 in 1 :)

Makan dan Sapu di muka
- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum/selepas makan. Seeloknya diambil bersama air suam/ air kosong.
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus. Seeloknya diambil bersama air suam/ air kosong.
-Lagi satu, boleh disapu kat muka. Lubangkan siket guna jarum dekat softgel tuh then apply kat muka. Kalau boleh wat before nk tido malam tuh.Kalau nk biarkan smpi pagi terpulang la..Tp 15 minit pon dh ok..kasi die serap kat kulit muka...tp utk kulit sihat n cntek,better mkn n sapu laa :) Yang penting, pengambilan VCO untuk makan 2 biji kapsul setiap hari jangan pernah skip. Amalkan.

Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?

Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tuh :)

Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?

Eah, dun wory ok XD sbb if anda da sedia kurus, ia takkan menguruskan lagi after makan sbb anda pnya metabolisma da sedia tinggi. Untuk metabolisma yang rendah, VCO membantu untuk menaikkan metabolisma anda XD


Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?

Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyallah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi. (:

Halal ke VCO ni?

VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia & it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.


More info about VCO/ Catalyst boleh lihat di sini :


Macam mana nak order?
contact us:
Myra: 019-9828460 | Anang: 019-9808460

(exclude postage)

postage
1-3 kotak :RM5(semenanjung)

RM7(sabah/sarawak)

4-8 kotak:RM10(semenanjung)

:RM12 (sabah/sarawak)
  


COLLAGEN

Kenapa anda perlukan collagen?
Apakah kebaikan collagen?

GOLONGAN yang sesuai menggunakan COLLAGEN CATALYST ini ialah
- wanita yang ingin berkahwin (mesti berseri-seri muka atas pelamin)
-anak-anak dara yang nak masuk umur 20 -an (boleh mengekalkan keanjalan kulit)
-ibu mengandung (untuk sentiasa kekal berseri-seri)


KHASIAT MENGGUNAKAN CATALSYT COLLAGEN

- membantu proses pemulihan osteoperosis & osteoarthritis
- mengembalikan kesegaran & keremajaan kulit
- mengatasi masalah kulit kusam,kering & berkedut
- membantu melicinkan kulit merekah dan kuku malap
- menyuburkan rambut agar kelihatan lebat & berkilau
- membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima


KESAN MENGAMALKAN CATALYST COLLAGEN

- kulit tidak akan berminyak tetapi tidak terlalu kering
- dapat mengurangkan masalah JERAWAT (akan hilang)
- dapat mengurangkan PARUT-PARUT yang ada di kulit
- minda lebih cergas dan pergerakan anggota badan menjadi lancar 
- kuku tidak patah, rambut akan jadi lebih cantik

APA ITU COLLAGEN?

Collagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai :
  • Perekat dalam badan. Ia memberikan struktur kepada badan,
  • Melindungi dan menyokong tisu-tisu lembut serta menyambungkan dengan tulang badan
  • Collagen dalam badan kita akan mengalami penyusutan apabila umur kita semakin meningkat kebiasaannya pada tahap 20-an dan ke atas
  • Pengambilan supplement collagen perlu diambil dari segi pengambilan makanan yang terdiri dari sumber collagen/supplemen tambahan(catalyst collagen)
KESAN-KESAN PENYUSUTAN KADAR COLLAGEN:
  • kulit mula hilang keanjalan semulajadi&tanda2 awal kedutan mula jelas kelihatan
  • menganggu bahagian badan lain terutamanya dalam penjanaan semula tisu2 lembut
  • kesukaran pengangkutan toksin dari sel ke sistem limfa
  • menghalang pergerakan nutrisi dan hidrasi

KELEBIHAN dan KESAN Pengambilan Catalyst Collagen?
  • Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan
  • Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit
  • Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
me..without collagen..ade kedut2 sekitar mata, garis2 tanda penuaan..
nanti myra update yg latest after amalkn collagen nih..hihi..

 CALL MYRA NOW!!!
019-9828460
=)
    

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...